3.6.2013

Vitosläksiäiset

Meidän lukion ykösluokkalaisista on lähössä tänä vuonna vaihtoon neljä tyttöä mun lisäksi eli yhteensä siis viisi. Sen johdosta päätettiin pitää yhdessä vitosläksiäiset meijän luokan tytöille. Samalla siinä juhlistettiin loman alkua ja koeviikon loppumista!
 Viime perjantaina sitten valloitettiin Tiian talo ja oli siellä vähän tungosta kun 25 tyttöä ahtautui saman katon alle. :DD Tunnelma oli katossa ja sääkin onneksi suosi, minkä johdosta oltiin pihalla paljon. Meillä ei ollu mitään sen kummempaa ohjelmaa kuin yhdessä oleminen, jutteleminen, nauraminen, trampoliinilla pomppiminen, kuvien ottaminen ja tietenki SYÖMINEN! Ja voitte uskoa että me kans syötiin! Meillä oli aivan järkyttävän paljon ruokaa, sillä kaikki toi jotakin. Vaikka meitä oli 25 niin siltikään ei saatu varmaan puoliakaan syödyksi! :DD  Mutta hauskaa oli ja juhlat venyivät pitkälle iltaan! :))
Siinä ei oo es vielä kaikki ruuat... :DDTässä me vaihtoon lähtijät: minä ja Iina mennään Usa:an, Jessi on Suomen edustaja, Tiia Italiaan, Heini Australiaan ja Lale menee Irlantiin! :))Tulevat Usalaiset!<3 ;))

Mitäköhän tuolla tapahtuu?? ;DD

Tässä meidän epänormaalit ilmeet...

... ja tässä ois ne normaalit ;PP

<3
joo.. elkää kattoko värieroa! ;))


<3


Italiaano<3
Kotiin päin tullessa skootteri jäi parkkiin..
....kuskin nähdessä hienon maiseman! :DD 
Me kaikki vaihtoon lähtijät saatiin kevätjuhlassa koululta "siniset siivet maailmalle" :)) Näillä mennäänkin sitten ens vuosi! ;))

Suurkiitos kaikille tytöille ihanasta illasta! Mää oon niin ilonen, että sain viettää aivan parhaan kouluvuoden teidän kans! Teitä tulee ikävä!<3

Jenni

12 kommenttia:

 1. Mua nyt harmittaa niiiiiiiiiiiiiiiin paljon kun en tullut sinne läksiäisiin :(

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Onnea kaikille vaihtoon menijöille! :))

  - Natalia

  VastaaPoista
 3. Sun blogi vaikuttaa kivalta!:) itekkin oon lähössä syksyllä Usaan vaihtoon! Vähän jo jännittää:D Kirjotetaan kans mun kaverin kans myöskin blogia käy ihmeessä kurkkaamassa.

  http://oonasanni-in-usa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos paljon!! ;DD itelläki alkaa jo vähän jännittämään ku rupeaa pikkuhiljaa tajuamaan että mää tosiaanki oon lähössä vuojeksi pois! :DD määpä käyn kurkkaamassa teijän blogia! :))

   Poista