12.7.2013

Host perhe!

Moi!
En oo pitkään aikaan kirjottanu tänne, sillä vaihtari-rintamalla ei oo tapahtunu mitään erikoista! :)) Nyt kumminki rupesi tapahtumaan: sain tietää mun ensimmäisen host-perheen, lentotiedot ja  rotary-blazeri  tuli ja GF saapui! ;))
Ensiksi haluan kertoa teille jotain mun host-perheestä. Mun host perheeseen kuuluu host-äiti, host-isä, mun ikäinen poika (17 v.) ja 20-vuotias tyttö, joka menee Bostoniin opiskelemaan eli ei asu koko aikaa kotona. Lisäksi heillä on koira, joka kuulemma tulee pitämään minusta heti ensi tapaamisella! :DD Host-veli menee samaan kouluun kuin minä, mistä oon tosi ilonen, sillä tunnenpahan ainaki yhen ihmisen suuresta koulusta! ;DD
Tähän väliin on pakko hehkuttaa, että koulu alkaa siellä vasta 11 syyskuuta!  Hah, mulla on niinku kuukausi vielä lomaa kun Suomessa jo paahdetaan koulunpenkillä ::DD
Ai nii! Meinasin unohtaa kertoa, että saatan päästä hostperheeni mukana FLORIDAAN viettämään kiitospäivää marraskuun lopussa!! Se ei oo vielä aivan varmaa, mutta toivottavasti se onnistuu! ;DD SE OIS AIVAN HUIPPUA!Lennoista sen verran, että lähtö on 5.8. kello 7.50 Oulun lentokentältä. Helsingissä sen pitäisi olla perillä tuntia myöhemmin ja sitten klo. 14.10. lähtee kaikkien Usan ja Kanadan vaihtarien kone kohti New Yorkia! New Yorkissa sitten vietetään kolme päivää, jonka jälkeen jatkuu matka kohti uusia koteja. Mää lennän ensin Portlandiin ja sieltä sitten Eugeneen. :))
 Enää 24 päivää jälellä!! 

ihana<3

Sain tosiaan mun Guarantee Formin postista pari päivää sitten ja heti alko hirmuinen viisuminhaku-prosessi. Kesti varmaan pari kolme tuntia tehdä hakemus netissä! Ois voinu kestää kauemminki, mutta onneksi Iina tuli auttaan mua sen tekemisessä ja käänsi suurimman osan kysymyksistä suomeksi! :DD Se helpotti tosi paljon! Sitten piti varata aika viisumihaastatteluun ja mulla on se vasta 22.7. Viisumilla on siis vaan kaksi viikkoa aikaa tulla postissa. Sen pitäis kummiski tulla 2-3 päivässä, joten toivottavasti se kerkiää! Muuten mulla alkaa olla kohtuu hyvällä mallilla nää vaihtarijutut, sillä mulla on enää käyntikortit tilaamatta ja ne mää aion tilata tän viikonlopun aikana. Mutta on tässä ollukki paljon tekemistä, että ei oo tosiaankaan yksinkertaista lähteä vaihtoon! :))  
Lähdön hetki lähenee ja sitä mukaa tunteetki menee laidasta laitaan. Suurimmaksi osaksi fiilis on aivan huipussaan ja tuntuu että ei vitsi ku vois jo lähtee! :DD Totta kai välillä on kuitenkin hetkiä, jolloin tuntuu että mitä ihimettä mää oon oikeen tekemässä ja monet asiat mietityttää esim. saankohan mää kavereita ja millainen mun hostperhe on ja sellasta. :DD Kaippa se on ihan normaalia! ;DD Mutta mää luotan siihen, että kyllä ne asiat järjestyy ja aion lähteä nauttimaan ensi vuojesta täysillä! :))

Hih, Näin meilläpäin hoidetaan hiusten harjaus! ;PP
(Sori Minna ja Milja oli aivan pakko) xD Meidän perheessä asui viime syksynä vaihto-oppilas Michiganista. Se oli Suomessa siis koko vuoden, mutta meillä se asui vaan 5 kuukautta, koska rotareilla on sellainen tapa, että vaihtarilla on vuoden aikana 2-4 hostperhettä. Reilu viikko sitten Matti lähti takasin Usa:an ja ikävä on kova, sillä Matti on mulle kuin oma veli! Mutta toivottavasti me nähään taas ens vuojen aikana Usa:ssa! 
Mulla on ikävä sua!

Matti, tää oli kosto! Tiedät kyllä mistä! ;PP


Hurttaseni<3Jenni

10 kommenttia:

 1. Ihana kuva Miljasta ja Minnasta! Oot viimeisessä kuvassa ihan lentoemännän näköinen, hieno puku! ;) - Ellu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih oonko? ;)) okei ehkä vähäsen! ;DD jep milja ja minna on tosi kuvauksellisia ihmisiä! ;PP

   Poista
 2. Jenni mulla tulee sua niin ikävä! <3 Aivan ihania kuvia! Ja toi takki on tosi tyylikäs! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki tullee sua aivan valtavan ikävä!<3 Kiiitos paljon! ;DD hah, viimesen päälle tyylikäs tosiaanki! ;PP

   Poista
 3. Hei, ompa mukava blogi, odotan innolla postauksia! :) Mutta kuinka kalliiksi tulee lähteä tuon yhtiön kautta vaihtoon, haluaisin itekki lähteä kun sen aika on! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos! :)) ihana kuulla, että tykkäsit! ;DD Rotareiden kautta on tosiaan halvempaa lähtä kuin monien muiden järjestöjen! :)) hinta riippuu siitä että minne lähtee, esim. mulla tulee maksamaan tää vaihto noin 4000 euroa! :)) Voi, toivottavasti sääki pääset vaihtoon! :)) Kannattaa lähtä jos vaan on mahollisuus! ;DD

   Poista
 4. Voi että sun höppänätätiä alkaa suorastaan itkettää noi sun nimikyltit ja rotaritakit yms. On se niin hienoa että pääset vaihtoon, ja tulet oppimaan ja kokemaan kaikkea uutta ja erilaista. Jokin aavistus minulla on sellaisesta, sillä olen saanut saman reissun tehneen vaihtaripojuni äskettäin kotiin. Tulet oppimaan eniten itsestäsi, eri kulttuureista ja puhumattakaan kielestä. Olen tosi onnellinen puolestasi, tulehan käymään serkkulassa ennen lähtöä niin saat vähän lisää jännitystä ja matkakuumekin saattaa vielä entisestään kohota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no voi mun höppänätätiä! ;DD se on kyllä varmaa että ens vuosi tulee olemaan jotain ikimuistoista! pittää kyllä tosiaan piipahtaa siellä serkkulassa ennen lähtöä vähän matkakuumetta hankkimassa ja saa hei tännekki poiketa! ;))

   Poista
 5. tosi kivan oloinen blogi! jään seurailemaan :)

  jos kiinnostaa, käy kurkkaa mun vaihtariblogi losojosmarrones.blogspot.com :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos paljon! :)) määpä käyn tosiaanki kurkkaamassa!:)))

   Poista