22.11.2013

The best and most beautiful things can't be seen or touched. They must be felt with the heart.

Moi vaan kaikille!
 
Nyt tullee vain tämmöinen kuvapainotteinen päivitys, sillä mulla ei oo nyt pahemmin aikaa tarinoida enempää. Nimittäin reilun 6 tunnin päästä ois aika suunnata lentokentälle ja FLORIDAAN Kiitospäivän viikoksi. Ja sitä ennen pitäis vielä pakata loppuun ja ehkä jopa nukkuakin vähäsen! ;)) Haha, kuten huomaatte meikäläinen on taas niin ajoissa liikenteessä... Kello on siis 11 illalla ja meijän lento lähtee klo 5.30 aamulla. Haha ihana aamuherätys siis tiedossa, mutta tulee se kyllä olemaan sen arvoista!
 
Sen verran kumminkin kerron, että pääsette kärryille, mistä kuvat on otettu. :DD
Pari viikkoa sitten pääsin 3 muun vaihtarin ja heidän hostperheidensä kanssa Portlandiin viettämään viikonloppua! Ohjelmaan kuului Saturday market, shoppailua, yhdessä oloa, LUISTELUA (pikkasenko oli ihana luistella pitkästä aikaa!), syömistä, paljon naurua, kuvien ottamista ja kaikkea muuta mukavaa! Mahtava viikonloppu, mahtavassa seurassa!
Thank you so much for taking me with you! It was so much fun!Tanska, Brasilia, Suomi ja Argentiina <3

Syksyistä Portlandin katua!


 


Skandinaavit: Suomi, Tanska ja Norja!

 Näin meitä suomalaisia kunnioitetaan täällä toisella puolen maapalloakin! ;D


Sisters<3

Veto, vetooo!Portland Saturday Market

Katuorkesteri ;DD

Oli kyllä Suomi-painotteinen reissu. Kattokaa minkä pongasin jäähallin seinältä!Khyllää, Suomen lippuhan se siellä tönötti!
Proud to be a Finn!

Joulu on tulossa!

 

Luistelukenttä keskellä ostoskeskusta

Terveellistä ruokaa ;)


Portlandin lisäksi oon kerennyt vierailla ystävien luona ja huippua on ollut! Tässäpä muutama kuva jotka otettiin pari viikkoa sitten! ;DD I just love you guys! <3
Lapsi on terve kun se leikkii! ;)
Viikko sitten mun counselor otti mut mukaansa amerikkalaiseen jalkapallopeliin Oregon Ducks-Utah! Oregon voitti ja muutenkin oli huikea tunnelma paikan päällä! Thank you Deanna, it was so cool!

 


Ja siinäpä pönöttää tämä Oregonin tyttönen! 


My counselor and her son! <3


GO DUCKS!

Orkesteri


Pelin tiimellystä :DD

Täpötäysi katsomo
Tähän loppuun vielä semmoinen ilmoitus, että maastohiihto harkat alkoi viikko sitten ja se on yhtä aikaa tosi rankkaa sekä sairaan huippua. Se treenaus ei siis oo mitään hipsuttelua ja samalla saa tutustua koko ajan paremmin uusiin ihmisiin. :DD That's why it's so cool! 
Ja hei muuten mun toka hostperhe on nyt selvillä! :DD Sain ihan vasta tietää sen. Mää muutan joulun jälkeen mun maastohiihto valmentajien luokse asumaan! Pikkasenko siistiä! Mutta siitäpä kerron sit lisää myöhemmin.
 
Semmostapa tänne kuuluu tällä kertaa! Seuraavan kerran palaan asiaan Floridan reissun jälkeen valtavan kuvamäärän kera! ;DD
 
Goooood night,
Jenni
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti