22.12.2013

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Let it snow! <3

Lunta tulvillaan, on raikas talvi sää!

Walking in the winter wonderland!Oli niiiiin ihanaa ku satoi lunta!!

Hostäidin kanssa kävelyllä!Hiihtoreeneissä! <3

Tässäkin hiihtoreeneissä, vähän pienemmällä porukalla vaan! Kuvassa oleva hiihtovalmentaja on muuten mun seuraava hostiskä! :))


Hiihtäminen + Hienot maisemat + Hanget + Huippua seuraa = Huikeat Harjoitukset!

 
Heipä hei vaan kaikille!
 
Ei, mää en oo tullut takaisin Suomeen, vaikka nuista kuvista niin voisi päätellä. Kyllä, olen Oregonissa, jossa sataa vain ja ainoastaan VETTÄ! Tai ainakin pitäisi sataa..
Noh, pari viikkoa sitten tais jollain sään haltiattarella mennä säävivut sekaisin, sillä täällä satoi 18 senttiä lunta!! Tää EI tosiaankaan oo normaalia täällä, sillä täällä yleensä sataa ehkä kerran talvessa pari senttiä lunta, joka sulaa yhessä päivässä jo pois.
Tällä kertaa lunta satoi 18 senttiä ja se pysyi maassa melkein viikon ajan!
 
Ihmiset ei oo yhtään tottuneita lumeen. Kenelläkään ei oo autoissa talvirenkaita ja koko kaupungissa ei oo kuin noin 4 kappaletta aura-autoja. Tiet oli sairaan liukkaat ja talvirengattomat autot liukasteli miten sattoi, ei ollut siis kovinkaan turvallista ajaa autolla!
Jo ensimmäisenä päivänä täällä sattui 259 kolaria, mikä kertoo ehkä jotain..... Määkin näin melkeen kolarin, viime hetkellä toisen auton kuski sai kuitenkin estettyä yhteentörmäyksen.
 
Vaikka kaikki muut ihmiset ei ehkä ollut niin innoissaan lumen tulosta, niin meikäläinen ainakin nautti täysin siemauksin!! ;DD Koulut oli kiinni kokonaisen viikon ja saatiin uusi loma heti Kiitospäivän loman perään. Kyllä muuten kelpasi! Maastohiihto joukkueen kanssa käytiin hiihtämässä ja harjoittelemassa kolmisen tuntia joka päivä. Oli aivan sairaan huippua, vaikkakin raskasta. Mää sain myöskin parannettua mun hiihtotekniikkaa tosi paljon.
Oli ihanan kotoisa olo kun maassa oli lunta! Se toi niin mieleen Suomen ja eihän siitä voinut muuta kuin naattia!! <3
Nyt lumet on taas sulaneet ja ollaan palattu takaisin normaaliin arkeen.
 

Reilu viikko sitten käytiin mun rotary clubin kanssa juhlimassa joulun saapumista. Käytiin kattomassa Shrek-musikaali ja syömässä hyvää ruokaa. Oli aivan mahtava ilta, kerrassaan huikea!  Mää oon niin kiitollinen, että just tämä rotaryclubi on mun hostclubi, sillä se on täynnä aivan mahtavia ihmisiä, jotka ovat tekemässä mun vuodesta ikimuistoisen! <3

Ruokaaa

Musikaalin pauloissa :DDPääsin Shrekin kanssa yhteiskuvaan! :DD

Oli ihanan jouluinen paikka!
 
Viime viikonloppuna meillä oli vaihtareiden kokoontuminen. Viikonloppu oli jälleen kerran aivan huikea, ei se muuta voi ollakkaan kun näiden ihmisten kanssa saa aikaa viettää! Meidän vaihtareiden ryhmähenki on aivan mahtava, me ollaan niinkuin perhe! <3 Tämän meijän piirin "pomotkin" sanoi, että meillä on parhain ryhmähenki ikinä. Ja sen kyllä huomaa! Kukaan ei oo yksin, vaan kaikki otetaan mukaan ja kaikki tulee toimeen kaikkien kanssa!
Tällä kertaa kokoonuttiin in the Grants Pass. Saavuttiin sinne jo perjantaina, jolloin vaan hajaannuttiin meijän "yhden viikonlopun hostperheisiin". Minä ja ranskalainen Leah oltiin yhdessä perheessä.
Lauantaina sit oli tulevien vaihtareiden infotilaisuus ja haastattelut. Me inbound oppilaat pidettiin "the World Fair" tuleville vaihtareille, missä esiteltiin omia maitamme, kerrottiin tarinoita ja yritettiin saaha uusia vaihtareita lähtemään vaihtoon niihin. Sen jälkeen sit syötiin lounas kaikki yhessä ja sitten me  IB- ja OB- oppilaat lähettiin bussilla downtowniin shoppailemaan. Mitään en kyllä ostanut, mutta hauskaa oli silti! :DD
 


Suomesta(ko?)

Ecuadorians ;DD

Spain, Bolivia, Finland,Spain <3


Brazil, Argentina and Finlaandd

Esittely touhuissa!

Mun ystäväiseni Thaimaasta, Boliviasta ja Argentiinasta!<3Inboundeja ja outbondeja! ;DD

Käytiin jossain joulupaikassa :DDD


Spain, Belgium, Spain

<3


Tavattiin joulupukkeroinenkin! ;DD

My darlings<3

Shopping with my awesome friends <3

Lauantai-iltana oli sitten meille IB-oppilaille eli tämän hetkisille vaihtareille järjestetty pikkujoulujuhla! Kerrassaan ikimuistoinen ilta! Joulupukki tuli käymään ja antoi lahjojakin ( oltiin vissiin oltu kilttinä ), syötiin, naurettiin vatsamme kipeiksi, otettiin kuvia, nautittiin toistemme seurasta ja vaikka mitä! OLI AIVAN MAHTAVA JA UNOHTUMATON ILTA!! <3 Mää yksinkertaisesti vaan rakastan näitä ihmisiä niin paljon! <3 Tulee olemaan niin kauheeta sanoa hyvästit reilun puolen vuoden päästä! En ees halua ajatella sitä..
 
Hyvin onnistunut ryhmäkuva ;DD Kaikki kattoo samaan suuntaan ja silleen...

Santa Claus!

My friends <3 I know we'll be friends forever!


Hullua porukkaa ;))

Saksan tyttöni <3Tyttöset<3


Haha ;)) <3Ystäväni Ruotsista <3 Harjoiteltiin meidän skandinavian hymyjä xD Tuollasiahan me aina ollaan siellä pimeässä pohjolassa! ;)

Jaahas.... ;DD
 Sunnuntaina minä ja Leah päästiin ratsastamaan! Meijän hostperheellä oli kunnon farmi: hevosia, koiria, kissoja, lampaita, vuohia, laama, lintu ja mitäköhän vielä. Ratsastin ekaa kertaa kahden vuoden tauon jälkeen ja oli kyllä niiin ihanaa ja rentouttavaa vaan laukata menemään! Kaikki muu unohtu ja sai vaan nauttia vauhdin hurmasta <3 Tuo oli myös eka kerta kun ratsastin lännensatulalla!
Ratsastuksen jälkeen sit syötiin aamupala ja kokoonnuttiin vielä viimeisen kerran yhteen muiden vaihtareiden kanssa ennen kotiin lähtöä. Oli taas aika hyvästellä kaikki seuraavaan kokoontumiseen saakka.
Hups.. sori äiti, kypärä tais unohtua! ;DD

Laukan lumoissa!


Leah ratsastamassa!

 Kotimatkalla käytiin vielä pienemmällä porukalla syömässä yhessä ravintolassa. Annokset oli aivan jättimäisiä ja sikahyviä! ;DD Kun oltiin lähössä juteltiin vähän aikaa ravintolan omistajan kanssa ja sit kun se kuuli miten kansaivälistä porukkaa oltiin, niin se oli ihan innoissaan! :DD Se pyysi mua lähettämään sille kuvia meistä, sillä se aikoo laittaa ne kuvat sinne ravintolan seinälle. Me ollaan tavallaan sen ravintolan uusia esikuvia/kasvoja. ;DD
Se myös lahjoitti meille vaikka minkä näköistä kakkusta ilmasella :DD

Ihan kivan kokoisest juomiset.. ;))

Heaven on earth

Oli ihana tulla kotiin ja nähä tämä paketti  Suomesta kököttämässä sängyllä! <3 Kiitos!<3

Tällä viikolla oon sit käynyt koulussa, jossa meillä alkoi uusi jakso. Aineina mulla on Usan historia jälleen kerran, joka on melkoisen tylsähköä. :DD Se ei hirveesti auta asiaa, että se on eka tunti aamulla ja meikä meinaa aina nukahtaa sinne. ;)) Toisena mulla on draama, joka on aivan sika hauskaa! Kolmantena mulla on taas hypäri. Kaksi viimeistä tuntia päivässä mulla on IOP:tä. Sen on "International Outdoor Program", eli siis suomeksi sanottuna yhdistetty englannin ja liikunnan kurssi. Siinä me luetaan kirjoja ja liikutaan, esim. pyöräillään, vaellellaan yms. Ja tammikuussa aiotaan mennä viikonlopun kestävälle retkelle jonnekkin erämaahan. Ja paras juttu tuossa on se, että aiotaan ite rakentaa lumiluolat ja nukutaan niissä yöt! :DD Haha, saa nähä mitä siitä tulee! ;))
Mulla on ollut myös harkat joka päivä koulun jälkeen. Keskiviikkona meillä oli vähän erilaiset harkat sillä juostiin pitkin kaupunkia ja pysähyttiin liikkeissä laulamaan joululauluja! :DD Hahah, se oli aivan huippua! ;DD Ei ehkä mennyt aivan kaikki nuotilleen, mutta sehän ei oo se pääasia! ;)) Yritän saaha jostain videon niin voisin laittaa sen tänne! :DD
 
Eilen alkoi sit kauan odotettu lomaa ja ens viikolla ois tosiaan joulu. Mulla ei kyllä oo vielä yhtään joulufiilinkiä, mutta pittää yrittää löytää se jostakin! Huomenna ois tarkoitus koristella kuusi ja aion mennä yöksi Roseburgiin, Natalialle! :)) Vielä ei oo tullut koti-ikävää, mutta voi olla että jouluaattona se sit tulee! Katotaan, että miten tässä käy ja yritetään nauttia erilaisesta joulusta! :DD
Ensi viikolla mulla ois eessä 4 päivän hiihtoleiri ja sit perheen vaihtokin on eessä joko ens- tai sitä seuraavalla viikolla!
 
Mää en muuten voi ymmärtää, että puolet mun vaihtovuodesta alkaa olla kohta ohitse, miten voi aika mennäkin näin nopiaaa! Kotiin tulo herättää tosi ristiriitaisia tunteita: tulee olemaan ihanaa nähä kaikki ihmiset Suomessa, mutta on aivan hirveetä jättää kaikki nämä ihmiset ja mun elämä täällä!! Mutta onneksi siihen on vielä aikaa, kerkeän vielä kerätä lisää muistoja ja kokemuksia, tavata uusia ihmisiä, nauttia täällä olosta, itsenäistyä ja kasvaa ihmisenä entisestään.
 
Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta kaikille! <3
 
Jenni


6 kommenttia:

 1. Taas kerran aivan ihana blogikirjoitus, näitä on niin ihana lukea, saat mulle hymyn huulille ku kuulen että miten hauskaa sulla on ollut siellä! Jenni, sun kotiinpaluuseen on puol vuotta, älä mieti ja murehi ollenkaa sitä että miltä sit tuntuu ku kaikki ne ihmiset täytyy jättää sinne! Se hetki on vasta edessä ja se tulee kun se tulee, älä mieti sitä ollenkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos paljon!! :)) Ihana kuulla, että saan välitettyä hiukan mun tunteita ja kokemuksia teille lukijoillekin! Joo, mää yritän olla murehtimatta ja miettimättä kotiinpalua liikaa ja yleensä siinä onnistunkin, enkä mieti sitä ollenkaan. Joskus sitä ei vaan voi olla miettimättä! :)) Oot tosiaankin oikeassa, että se tulee kun se tulee, mää nautin nyt näistä hetkistä ja päivistä täällä rauhassa ja murehtimatta! :))

   Poista
 2. Jenni niin ihana postaus!! <3 ihana kuulla että sulla on siellä mukavaa! Nauti aivan täysillä :D et ehkä välttämättä toista kertaa enää saa tuommosta vaihtovuotta, tai ylipäätään ees pääse vaihtoon :D hyvää joulua sulle sinne! <3 :D -Ippü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ippu! <3 Mää nautin koko sydämeni pohjasta! ;DDJa tää on tosiaan ainukertainen juttu, ei tää tuu toistumaan uudelleen! Ja siksi siitä pitää nauttia! ;DD hyvää joulua sullekin ippu rakas!<3

   Poista
 3. Sulla on ihana blogi! :) Mukava kuulla, et tosiaan nautit. Niin monilta vaihtareilta ku saa kuulla, et hirveesti ongelmia sopeutua ja tuntua kuuluvansa porukkaan, oliks sulla ollenkaan semmosta? Oliks teijän koulussa homecoming -tanssit yms? Ois kiva saada niistä postausta jos on! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon!! :)) Oli mullakin aluksi semmoinen ulkopuolinen ja välillä jopa yksinäinen olo, sillä alussa ei ollut vielä niin paljon kavereita. Mutta pikkuhiljaa se alkoi helpottaan kun rupesi löytymään kavereita ja enään sitä ei oo ollenkaan! :) Liittyminen urheilu joukkueisiin auttoi tosi paljon! Joo, pitääpä katsoa! :D

   Poista