17.6.2014

Time flies when you are having fun

 
Moi vaan! :)
 
Ois taas aika päivittää vähän kuulumisia viimeisten viikkojen ajalta. On taas muutaman viikon aikana tullut nähtyä ja koettua  niin paljon uusia ja huippuja asioita, joten pitemmittä puheitta siirrytäänpä asiaan!
 
Eräs rotary jäsen kutsui kaikki Eugenen ja Springfieldin vaihtarit luokseen illalliselle tässä joku aika sitten. Ilta meni tosi nopeasti hyvässä seurassa jutellessa, Intialaista ruokaa syödessä, ja auringonlaskua ihastellessa! Oli aivan mahtava ilta ja on ihana huomata miten paljon nää rotaryt välittää ja pitää huolen meistä vaihtareista! :)
 
A beautiful view! <3

Auringonlasku <3

Gotta love Oregon <3


 

Mitäs me vaihtarit! <3 ( Yksi vaihtareista ei päässyt tulemaan paikan päälle, oikeesti meitä on viisi Eugene-Springfield alueella)

Kate, Pedro, me, Nicha and Princy <3

Vaihtareita ja rotareita!

My twin <3
Pari viikonloppua sitten meillä oli IOP spring rafting trip, josta mainitsinkin jo viime postauksessa. Lähdettiin siis Pohjois-Oregoniin koskea laskemaan! Viikonloppu oli aivan sairaan huikea! Päivät koskenlaskettiin ja kajakoitiin, illalla pelattiin pelejä, vaellettiin, heiteltiin frisbeetä yms. Koko viikonloppu oli täynnä naurua, hauskanpitoa, aurinkoa, ystävien kanssa hengailua, syömistä, juttelua, uimista, vesisotia ja kaikkea muuta mukavaa! Meidän leiri oli aivan kosken vieressä, ja vaikka teltat pystytettiinkin, niin kukaan ei nukkunut niissä. Kaikki nukkui paljaan tähtitaivaan alla, ja se jos mikä oli kaunista! Mää ainakin nukuin kuin tukki tähtien loisteessa, ja kosken pauhun humistessa korvissa! <3 Oli aivan maagista! Mää en voi sanoin edes kertoa miten huippu viikonloppu tuo oli, joten annan kuvien puhua puolestaan! Nuo kuvat on vähän epämääräisessä järjestysessä, mutta elkää antako sen häiritä! ;DJoki/koski, missä koskenlaskettiin!

Adria valmiina koskenlaskuun! :D


Ekan joki reissun jälkeen väsyneinä, mutta onnellisina!Meijän leiriä

Emma <3

Korttipelit käynnissä!

Eka näkemäni kalkkarokäärme ikinä!!

Ilta tummenee..

...ja aamu valkenee! Herämispuuhat käynnissä!

Aamupalan teossa

Selfie :DD

Mulla ei oo mitään hajua mikä tuo musta juttu on, joka tuli pilaamaan meidän kuvan.. :D

Crazy girls, Kelsey and Jamie! <3 ;)

Vuoren laelle vaeltamassa!

Näköalat oli taas kohillaan!

Huipulla tuuleee


Adria, me and Ben
Casey, me, Maya and Emma


Katherine <3

Ready to go!

Bull riding!

Vesisodat ja toisten veteen työntäminen oli suosittua ja hauskaa, minkä johdosta meno näytti suurimmaksi osaksi tältä! ;D


<3
Hyppy tauko

Veneessä

Yks tyyppi sai kalan kiinni paljain käsin :DD

Vesi hyppyri :D

Toinen selfie!


Koko porukka! <3

Viime viikon lauantaina mun rotary clubin jäsen otti mut mukaansa Jeeppi ajolle. Lähettiin matkaan aamulla, seikkailtiin koko päivä vuorella/metsässä, syötiin lounasta hienoissa maisemissa ja palattiin illalla takaisin.Oli hieno päivä ja aivan mahtavia maisemia, ja oli siisti kokeilla vähän maastoajelua! :DD
Ei nuita Jeeppejä paljon mikään näyttänyt pysäyttävän. :D


Vanha kultakaivos!


Tällä kertaa ei läpi mentykään :DD


 
 
 
Viime lauantainai-iltana oli meidän koulun senioreiden valmistumis juhla! :) Vaikka minä en juniorina pystynytkään itse valmistumaan ja kävelemään tuolla muiden kanssa, niin ei se haitannut, vaan mää menin mun kavereiden (Katherine, Ben ja Can) kanssa katsomaan sen toimituksen, jonka jälkeen kierreltiin onnittelemassa senioreita ja ottamassa kuvia heidän kanssaan! :) Ilta oli aivan huikea, meillä oli niin hauskaa! ;D Mää vaan niin rakastan näitä kaikkia ihmisiä mun ympärillä, en vois olla onnellisempi! <3
  

320 senioria valmistui tänä vuonna :))Katherine ja Kelsey :))Eli, Katherine, me, Jamie, Ben ja Can :)

Mia ja minä! <3 Näin Mian viimeisen kerran, sillä se lähti Kanadaan, joten oli tosi surullista sanoa heipat..


 
Eilen meillä oli viimeinen päivä koulua tälle vuodelle ja mulle se oli viimeinen päivä high schoolissa ikinä. Fiilikset oli tosi ristiriitaiset, sillä onhan se ihana kun alko loma, mutta on ihan hirveetä ajatella että en tuu näkemään näitä ihmisiä enää joka päivä! Mää en kuitenkaan itkenyt, yllättävää kyllä, sillä mää en oikeesti vielä sisäistänyt sitä, että mää oon oikeesti lähössä. Mää en vaan voi tajuta sitä, että kolmen viikon päästä on aika palata takaisin Suomeen!
Mulla alkoi koulu vasta yheltä, sillä mulla ei ollut aamun kuorotuntia eikä matikan tuntia, ja kolmas tunti mulla on ollut vapaa koko vuoden! :D Mää tulin kuitenkin kouluun jo 11:sta, jotta pystyin hengaamaan kavereiden kanssa. :D Otettiin kuvia ja lounaalla käytiin Café Yummissa syömässä (sieltä saa ihan parasta ruokaa!) ja Starbucksissa ostamassa juomat. Kaksi viimeistä tuntia mulla oli IOP:tä ja me pyöräiltiin yhdelle niitylle,  jossa pelattiin ultimatea kaksi tuntia! :D Oli aivan parasta! <3
Koulun jälkeen jäin vielä sanomaan hyvästejä opettajille ja kavereille. Onneksi ei vielä aivan kaikkia tarvinnut hyvästellä, sillä mää aion pitää jäähyväisjuhlan, jossa tuun vielä näkemään niitä tärkeimpiä ystäviä! :)
 


Mun uskollisesti palvellut lokeroni! ;DOhi on!


Täällä oli eilen ihan omituinen sää (tai sanotaanko että Oregonin sää ;D ), sillä yhtenä hetkenä satoi vettä kaatamalla ja kohta taas paistoi aurinko lämpimästi! :D

Viimeinen frisbee-peli IOP:laisten kanssa!


IOP-opet! :)


Viimeinen selfie lokerohuoneessa! :DD
 Tuossa nyt ois mun pääasialliset kuulumiset! :) Alle kolme viikkoa jäljellä, tarkemmin sanoen 18 päivää! Ihan hullua! :D Seuraavat kolme viikkoa tulee olemaan täynnä pakkausta, ystävien tapaamista, jäähyväisiä ja monenlaisia tunteita. Huikeeta iloa siitä, että kohta näen kaikki rakkaat siellä Suomessa ja valtavaa surua siitä, että mun pitää sanoa heipat mun ystäville ja hostperheille täällä! Mutta semmoista se elämä on!
 
Lauantaina ois lähtö tuonne etelän lämpöön 9 päiväksi vaihtareiden kanssa, ihan mahtava reissu kyllä edessä! <3 Tuun siis olemaan tosi kiireinen, joten seuraava postaus tulee mitä luultavimmin sieltä koti Suomesta, sillä haluan viettää kaiken ylimääräisen ajan näiden ihmisten kanssa täällä! :) Että palataan asiaan sitten kun on aikaa, ja ihan kohta nähään taas, Suomi! Toivotaan vaan että kelit siellä vähän paranis, sillä ei ihan huvittais sinne lumen keskelle tulla. :DD Mää tykkään lumesta, mutta ei sitä nyt keskellä kesäkuuta tarvis sataa!
 
Palataan asiaan!
 
Jenni
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti