28.7.2014

Year End-Trip


Heipä hei vaan taas kaikille! :)
 
Tällä hetkellä kirjoitan tätä postausta ihan koto Suomessa. Tänään tuli kolme viikkoa täyteen siitä kun palasin 11 kuukauden jälkeen takaisin koti Suomeen. En vielä tässä postauksessa kerro teille mun ajatuksia ja kuulumisia kotiinpaluusta, vaan nyt on aika kertoa teille meidän Year end- tripistä, jonka kuulumiset on vielä päivittämättä.  Teen siitä suosiolla kaksi postausta, sillä mulla on aivan sairaana kuvia sieltä, eikä ne mitenkään mahdu yhteen postaukseen. So here we go. :)
 
Year end-trip oli aivan HUIKEA. Sanoinkuvaamattoman upeat 9 päivää saatiin viettää vaihtareiden kanssa ja kerettiin nähdä ja kokea niiin paljon! Bussissa istuttiin paljon, mutta se oli sen arvoista. Unesta ei paljon ollut tietoa, sillä yöt meni valvoessa pitkään ja muutaman tunnin yöunilla paineltiin päivät menemään. Mutta niinhän se kuulukin olla. Saatiin myös viettää laatuaikaa keskenämme, mikä oli aivan huippua. Viimeiset yhdeksän päivää koko porukan kanssa. <3 Mää rakastan nuita ihmisiä niin paljon ja voin sanoa että hyvästien sanominen oli K.A.M.A.L.A.A. Kyyneliltä ei kyllä säästytty.....
 
Lähdettiin matkaan lauantaina 21.6. Päivä istuttiin bussissa ja ajettiin kohti San Fransiscoa, jonne saavuttiin illalla. Silloin kerettiin vielä kierellä vähän aikaa kaupungilla vähän hakemassa ensimakua kaupungista. Se alue, jossa meidän hotelli sijaitsi, oli vähän niinkuin laitakaupungilla, eikä se alue ollut kovin turvallista, joten ei viititty hirveen pitkään ulkona liikuskella. Sunnuntaina päästiin sitten käymään Golden Gate sillalla ja kiertelemään enemmän SF:ssä. Mahtavaa!!
Maanantaina vietettiin päivä Santa Monicassa beachilla ja shoppailen, mikä oli myös aivan uskomatonta. Ne Kalifornian aallot oli aivan sairaan siistit ja isot Suomen aaltoihin verrattuna! Uimisesta ei vaan saanut tarpeekseen!
 Tiistaina vietettiin päivä Las Vegasissa uima-altaassa uiden, kaupugilla kävellen, +39 asteen lämmöstä nauttien ja sirkus showta katsoen. New York New York- vuoristoratakin käytiin ajamassa ja oli kyllä aika pelottavaa menoa. :D Yö oli jo pitkällä kun saavuimme hotellille nukkumaan tuon päivän jälkeen.... hiukan väsytti siinä vaiheessa.
 Keskiviikkona matka jatkui kohti Grand Canyonia! Minä henkilökohtaisesti olin ehkä eniten odottanut sen näkemistä, enkä turhaan. Ne maisemat oli jotain niiin uskomatonta!! Silmänkantamattomiin jatkuvia kanjoneita auringon paahteessa. Vaikuttavaa. Hiljaiseksi veti ainakin tämän tytön!  Näkymät oli henkeäsalpaavat ja sinne on pakko päästä vielä uudelleen joku päivä!!
Torstaina sitten palasimme takaisin Los Angelesiin ja kävimme Universal Studiossa ja Hollywoodissa, mikä oli tosi siistiä! Perjantaina taas päästiin sinne kaikkien haluamaan Disneylandiin! Päivä oli aivan loistava ja meni nopeesti laitteissa juosten ja Disneyn tunnelmista nautiskellen! Pitkän päivän päätteksi hotelliin raahautui lopenuupuneita mutta onnellisia vaihtareita! An absolutely amazing day!! 
Lauantaina-aamuna meillä oli VIP- kierros Warner Bros studiolla, missä nähtiin paljon erilaisia lavasteita, roolipukuja, näyttelyitä yms. Päästiin mm. käymään Ellen Degrenesin shown lavasteissa ja istumaan F.R.I.E.N.D.S. kahvilan sohvalla. Tämän jälkeen aloitettiin pitkä matka kotia kohden ja loppu päivä menikin sitten rattoisasti bussissa istuen. ;)
Sunnuntaina päästiin sit Oregoniin ja oli aika sanoa heipat muille vaihtareille..... Niin hirveetä! Kyyneleitä oli jokaisella silmissä, toisia halattiin mahdollisimman pitkään ennen eroa. Oli varmaan hirveimmät ja vaikeimmat hyvästit ikinä. Oli vain niin sairaan surullista aatella, että meillä ei ole mitään tietoa et milloin me nähään taas kaikki koko porukalla... Noiden hyvästien jälkeen se alkoi pikkuhiljaa jo iskostua päähän, että kohta se ois mullakin vuosi ohi.. Viikon päästä tuosta matkasta oli minunkin kotiin lähdön aika. Siihen en kumminkaan jaksa paneutua tässä pstauksessa, vaan nyt on kuvien aika! Tässä postauksessa on siis kuvia San Franciscosta, Santa Monicasta ja Las Vegasista, loput kuvat tulee myöhemmin! :)
 
 
San Francisco: 
Mun ruotsalainen ystäväni <3
Haha yritettiin saaha semmoinen hieno hyppykuva :DDD
Brasilialaiset :)
 
Meidän vaihtari perhe <3
Golden Gate bridge!Alcatrazin saari


 
Santa Monica:

Palmujaa

Kesäfiilis!
 
Jalkapallon peluuta :D

Aallot oli kyllä aivan parhaat!

 

Tyttösiä <3Puoliksi suomalainen, puoliksi usalainen. :)


Paula Brasiliasta <3

Justine Ranskasta <3

Nicha Thaimaasta <3

Las Vegas:
 

Aamu hotellin uima-altaalla!

Lisää palmuja!Vegas päivälläKaupunki kierroksella

Teko taivas kauppakeskuksen sisällä!! :D

Vegas yölläLove these people!! <3Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Palataan asiaan aivan pikapuoliin!
 
Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti